Bezorgen

B&A Onderdelen gebruikt PostNL om zijn bestellingen te versturen. Alle producten worden met aandacht en verzorgd verpakt.

Bestellingen die op werkdagen(ma-vr) voor 12.00 's middags besteld en betaald zijn worden diezelfde dag nog verwerkt en verzonden. De bezorging duurt 1-2 werkdagen, zie voor meer informatie hieronder.

Nederland
De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen, tenzij anders aangegeven.
Producten die door de brievenbus passen worden verzonden via Brievenbuspakketje+ met track and trace. LET OP: Maandag wordt er geen brievenbuspost bezorgt door de postbezorgers dus de Brievenbuspakketje+ word de eerstvolgende werkdag bezorgd in dit voorbeeld dus dinsdag. En grotere producten via Pakket post van PostNL en die bezorgen van maandag t/m zaterdag.
 
Verzendkosten voor binnen Nederland.

  • De verzendkosten worden bepaald op basis van grootte en gewicht. 
  • Brievenbuspost(Alleen voor producten met een lage waarde: €2,39.
  • Brievenbuspakketje+ met track and trace €3,99.
  • PostNL Pakket met track and trace € 6,95.

 

België 
Op dit moment versturen we alleen per pakket naar België aangezien de Internationale postzegels steeds duurder worden en het normale brievenbuspost te lang duurt om aan te komen bij de klant. Daarom hebben we gekozen om alle bestellingen die verzonden worden naar België standaard als pakket te versturen.

  • Voor pakketten verzonden met PostNL naar België(alle bestellingen naar België ): 1 - 2 werkdagen.

Verzendkosten voor België.

  • PostNL Pakket met track and trace € 10,99 (standaard verzekerd).

 
Algemene informatie
De bestelling wordt in Nederland 2 x aangeboden door PostNL op het aangegeven afleveradres (of bij de buren bij geen gehoor). Mocht je beide dagen niet aanwezig zijn dan wordt het pakket gebracht naar het dicht bij zijnde PostNL punt, waarbij je het zelf kunt afhalen. 

Extra informatie over levertijden in onze communicatie
De levertijden op onze website en in de communicatie middelen die B&A onderdelen gebruiken zijn slechts een Indicatie levertijd en we kunnen niet 100% garanderen dat het binnen deze tijden worden bezorgt.
Enkele keren kan het voorkomen dat er bij enkele zendingen vertaging komen door bijvoorbeeld drukker periodes zoals feestdagen, maar ook weersomstandigheden. Helaas hebben we hier als B&A Onderdelen geen invloed op.

© 2021 - 2022 B&A Onderdelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel